Testimonials

Na een periode met veel stress door zowel werk- als privésituaties merkte ik dat ik zowel op de zaak als thuis niet meer functioneerde als voorheen. Na een gesprek met mijn leidinggevende werd ik doorverwezen naar Piet, die bekend staat als onze vaste bedrijfscoach. Al na de eerste sessie had ik weer vertrouwen in de goede afloop. Piet is een zeer bedreven coach en een goede luisteraar. Zijn methode is erg praktisch van aard en dat spreekt mij erg aan. Piet weet duidelijk erg goed waar hij het over heeft en is in staat in een paar sessies jou je eigen leven weer de juiste kant op te laten sturen. De coachingsgesprekken zijn gezellig, vertrouwd en erg inspirerend. Ik ga altijd met een tevreden en geïnspireerd gevoel naar mijn werk na een coachingsessie. Zijn passie voor zijn cliënten en het vak maakt het een fijne samenwerking. Ook heb ik veel geleerd over filosofie en psychologie. Piet raad ik als coach sterk aan!

Marco MulderDe coachingsgesprekken met Piet Beemsterboer ervaar ik als steunend bij mijn werk als eindverantwoordelijke voor een Hospice. In de coaching kijk ik kritisch naar mijn eigen handelen en word ik uitgedaagd om erop te reflecteren. Het is fijn om geleid vanuit de coaching, naar mijn eigen handelen te kijken, omdat ik er veel van leer en mijn handelingsmogelijkheden verruim. Hierdoor ben ik beter in staat om mijn werk te doen als bestuurder in de verscheidenheid van al de bijbehorende aspecten. Het sterke van Piet Beemsterboer als coach is dat hij zowel integer is als over een enorme hoeveelheid theoretische kennis beschikt die hij graag wil delen. Van harte gun ik anderen een coach als Piet Beemsterboer.

Chris Lenssen, Oud directeur/bestuurderAl sinds 2001 ken ik Piet Beemsterboer en sinds die tijd tot op de dag van vandaag ben ik door hem van tijd tot tijd gecoacht. In de bijna 16 jaar, die we elkaar kennen, kan ik niet anders zeggen dat elke coachingsbijeenkomst heel waardevol en zinvol was voor mij. Piet is een echte professional met een grote mate van inlevingsvermogen, kennis, wijsheid en humor. Hij is in staat op verbindende en inspirerende wijze in te gaan op elke situatie die er speelt en zijn gesprekspartner de ondersteuning en adviezen te geven die nodig zijn. Er is één gevaar als je hem voor het eerst bezoekt.. je zult daarna niet snel tevreden zijn met andere coaches in de toekomst!

L.Tijdens mijn opleiding liep ik tegen problemen aan waardoor ik niet verder kwam. Piet heeft mij geholpen door mij te leren mijn denkbeelden te analyseren. Hierdoor heb ik tot nu toe al een aantal blokkerende denkpatronen kunnen doorbreken en kan ik nu zelfstandig mijn denkbeelden analyseren. Ik heb hier heel veel aan gehad en weet zeker dat dit ook voor veel anderen het geval zal zijn.

M.ICTZ is een zeer dynamische organisatie die in een korte periode is gegroeid van een kleine, startende onderneming naar een professioneel bedrijf met inmiddels meer dan 80 medewerkers. Sinds 2010 ondersteunt Piet mij als bestuurder van het bedrijf en adviseert Piet zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik ken Piet als een zeer intelligent, sociaal en integer persoon, die zeer snel begrijpt wat er zich in het hoofd afspeelt en hoe hij mensen verder kan helpen en hulpmiddelen kan geven om zichzelf te verbeteren. Inmiddels is Piet onze standaard bedrijfscoach en heeft hij meerdere medewerkers van het bedrijf gecoacht.

Arien Vestering, directeur ICTZAls ons team aan Piet Beemsterboer denkt dan denken wij aan: Zeer betrokken - scherp - respectvol - praktijkgericht - man van inhoud - to the point - met weinig woorden veel zeggen - enthousiast - positieve feedback - veel ervaring en ideeën - motiverend en inspirerend - brengt rust met zich mee - relativerend - vernieuwend - professioneel - ogen openend - warm - je neemt graag iets van hem aan - hij zet je in je kracht- koffer vol nieuwe tools - geeft goede moed.

Team 1e Open Lucht School, AmsterdamNa een lange ziekteperiode merkte ik dat ik ondersteuning nodig had om de draad van mijn studie weer optimaal op te pakken. Vanuit mijn vorige werkgever had ik enkele jaren geleden al eens een coachingstraject bij Piet doorlopen. De positieve ervaring destijds was dan ook de aanleiding om Piet opnieuw te benaderen en door de wederzijdse vertrouwdheid konden snelle stappen worden gezet. Piet combineert een brede vakkennis met een gezonde dosis Westfriese nuchterheid om tot de kern van het probleem te komen. Tijdens onze gesprekken heeft Piet mij inzichten gegeven, maar bovenal heeft hij mij op een persoonlijk betrokken manier begeleid om zelfstandig tot nieuwe inzichten te kunnen komen. Door het ontwikkelen van bewustzijn en zelfreflectie hebben we over een periode van een aantal maanden een duurzame basis voor de toekomst kunnen leggen. In mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft Piet mij een aantal belangrijke levenslessen bij weten te brengen, waar ik nog regelmatig van profiteer.

M.Ik had als zelfstandig ondernemer erg veel last van stress door mijn werk, daarnaast zijn er in mijn privé leven een aantal situaties ontstaan waardoor ik geen ontspanning meer kon vinden. Ik heb 2 keer een burn-out gehad en kreeg last van hyperventilatie en angstaanvallen. Dat was op het hoogtepunt zo erg dat ik mijn werk niet meer kon uitvoeren en privé niets meer kon ondernemen waardoor ik depressief werd. Ik ben na meerdere vruchteloze bezoeken aan psychologen en doctoren bij Piet beland. Vanaf het 1e moment voelde ik mezelf bij Piet erg op mijn gemak om mijn verhaal te doen, hij gaf mij een gevoel van vertrouwen. Zijn werkwijze van problemen benoemen en tegelijk met oplossingen komen sprak mij erg aan. Piet neemt de tijd voor je, de duur van de afspraak bepaal jezelf en is niet na precies 45 minuten voorbij (zoals bij de psychologen die ik eerder kreeg toegewezen). Ik ben na een proces van ruim een half jaar voor 90% genezen en heb het plezier in het leven volledig terug gevonden.

B. B., ondernemer


© 1995- Piet Beemsterboer - 06 2343 3161